امضای تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان جنوبی و دانشگاه
ایسنا/خراسان جنوبی طی مراسمی، تفاهمنامه همکاری علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بین جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و دانشگاه بیرجند امضا شد.
سیدمحمدحسین سیدکاشی، رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، امروز سهشنبه، ۲۸ شهریور در این مراسم گفت: دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر استان میتواند با جهاد دانشگاهی تعامل سازندهای داشته باشد.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: یکی از رسالتهای ما این است که دانشجویان علاقمند را آموزش داده و تربیت کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی بر آمادگی همکاری و در اختیار قراردادن ظرفیتهای جهاددانشگاهی برای اطلاعرسانی گستردهتر فعالیتهای دانشگاه تاکید کرد و گفت: باعث افتخار است که بعد از مدتها این همکاری بین جهاددانشگاهی و دانشگاه بیرجند به صورت رسمی طی تفاهمنامه ادامه داشته و با هم افزایی به سمت تحقق اهداف مشترک گام برداریم.
سیدکاشی با بیان اینکه جهاددانشگاهی میتواند بازوی کمکی دانشگاه باشد، ادامه داد: امیدواریم با توجه به زمینههای همکاری مشترک و ماموریتی که برای جهاددانشگاهی برای گیاهان دارویی و محصولات استراتژیک استان شناخته شده، با همکاری ارزشمند با دانشکده کشاورزی بتوانیم به رسالت هر دو مجموعه جامه عمل بپوشانیم.
وی با بیان اینکه هیچ کدام از دو مجموعه انتفاع شخصی نداریم و امیدواریم نتایج این همکاری مشترک بیشترین فایده را برای استان داشته باشد، تصریح کرد: آمادگی همکاری برای ارائه خدمات این نهاد را برای دانشجویان داریم و اکنون دورههای آموزشی جهاددانشگاهی با تخفیفات مطلوب برای همکاران دانشگاهی و دانشجویان در حال ارائه است.
جهاد علمی با همافزایی دانشگاه بیرجند و جهاددانشگاهی
احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند نیز بر تسهیل همکاریها بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه بیرجند تاکید کرد و گفت: این دو نهاد در عرصههای مختلف دارای پتانسیلهای ارزشمند علمی، آموزشی و فرهنگی هستند که اگر در کنار یکدیگر قرار بگیرند با قوت بیشتر دنبال خواهند شد.
وی با بیان اینکه لازم است از توان و ظرفیت یکدیگر استفاده کنیم، افزود: امیدواریم این تفاهم نامه برای منطقه خراسان جنوبی خیر و برکت در پی داشته باشد.
لامعی ادامه داد: جهاد دانشگاهی امروز در عرصههای مختلف علمی و فناوری حضوری قوی دارد و از طرفی در دانشگاه به دنبال جهاد علمی هستیم که لازم است با هم افزایی به سمت آن حرکت کنیم.
ابوالفضل اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند نیز گفت: تدوین و تکمیل زنجیره ارزش محصولات مزیت دار استان از جمله طرحهای پژوهشی دانشگاه بوده که میتواند در قالب یک طرح مشترک بین دانشکده کشاورزی و مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی انجام گیرد.
وی از رئیس جهاددانشگاهی درخواست کرد در حوزه راه اندازی مراکز تحقیقاتی با بهرهگیری از پتانسیل جهاد دانشگاهی در کنار دانشگاه قرار گیرد.
سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند نیز در این دیدار با تاکید بر ضرورت همکاری در قالب برگزاری دورههای مهارتی که به صورت ضمن خدمت دیده میشود، تصریح کرد: ظرفیت خوب دانشکده کشاورزی میتواند در فعالیتهای پژوهشی مهم جهاددانشگاهی دیده شود.
وی با اشاره به فعالیت 70 نفر از اساتید در پردیس کشاورزی دانشگاه بیرجند، بیان کرد: این دانشکده ظرفیت خوبی از بعد نیروی انسانی متخصص داشته و امیدواریم با تعامل با فضای تحقیقاتی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی استان بهره برداری لازم در جهت رونق اقتصاد جامعه کشاورزی خراسان جنوبی صورت گیرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند با بیان اینکه ظرفیت خوبی برای استفاده از طرحهای تحقیقاتی فراهم شده و ظرفیت استعدادهای درخشان استاد محور ایجاد شده که پتانسیل خوبی است.
حسینی واشان با تاکید بر پیگیری طرحهای اولویت دار استان با توجه به گرایشهایی چون خشکسالی و گیاهان مزیت دار و علوم دامی، ادامه داد: دانشگاه بیرجند آزمایشگاه تغذیه دام فعالی دارد که میتواند مورد استفاده طرحهای پژوهشی مشترک قرار گیرد.
وی خواستار تعریف دورههای مشترک آموزشی برای اساتید و دانشجویان شد و بیان کرد: خراسان جنوبی مزیتهای بیبدیل و منحصر به فردی دارد که علی رغم تلاشها دیده نشده و انتظارات جامعه را از جامعه دانشگاهی برطرف نکرده که امیدواریم با هم افزایی بین دانشگاه بیرجند و جهاددانشگاهی، دانش و فناوری مورد نیاز را تولید کنیم تا ظرفیتها معرفی شوند.
عباس واعظ زاده، مدیر امور اجتماعی دانشگاه و نماینده دانشگاه در این تفاهم نامه نیز در این جلسه گفت: متاسفانه جهاد فرهنگی بسیار مغفول مانده و اعتبارات در این بخش کمتر از سایر بخشهاست که امیدواریم با انعقاد این تفاهم نامه به سمت تحقق برنامههای تبیینی به ویژه در حوزه فرهنگی گام برداریم.
حسین نویدینیا، مدیر گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه نیز بر ادامه همکاریها و توسعه و گسترش فعالیتها برای ارتقای هر دو مجموعه تاکید کرد.
سید محمدرضا خلیلنژاد، مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند نیز در این جلسه به ضرورت بهرهگیری از ابزارهای نوین برای انتقال مفاهیم دینی و ارزشمند به دانشجویان تاکید کرد و گفت: در این زمینه خبرگزاری ایسنا میتواند بسیار کمک کننده و یاریگر دانشگاه بیرجند باشد.
وی با بیان اینکه گاهی استفاده از یک محتوای خلاق و اثربخش در انتقال مفاهیم بسیار مفید فایده است، افزود: کار فکری به صرفه و با تولید محتوای لازم برای به نتیجه رسیدن فعالیتها از جمله اهدافی است که باید در حوزه فضای مجازی دنبال شود.
مدیرکل روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند با تشکر از برگزاری دوره هوش مصنوعی توسط جهاددانشگاهی، گفت: مجموعههای علمی و جهادی باید در حوزه فضای مجازی نیز وارد شوند که آمادگی همکاری با جهاد دانشگاهی برای تحقق جهاد تبیین داریم.
وی با تاکید بر معرفی دانشجویان موفق ادامه داد: لازم است فرهنگسازی برای بهرهگیری از سرمایههای دانشگاه با کمک خبرگزاری ایسنا انجام گیرد.
لیلا محمودی، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاه بیرجند یار همیشگی ما در حوزه پژوهش بوده و امیدواریم فعالیتهای مشترک بین این دو نهاد به یک هم افزایی مطلوب منجر شود، افزود: جهاد دانشگاهی میتواند کمک شایانی در خصوص تکمیل زنجیره ارزش محصولات و ارائه آموزش به قشر علمی جامعه داشته باشد.
وی ادامه داد: موضوع جدیدی که در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفته، ایجاد سایتی به نام “علمی نو” است که امکان بارگذاری محتوای آفلاین و باکیفیت آموزشی را برای اساتید دانشگاهی فراهم میآورد که امیدواریم در این خصوص نیز همکاری و اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.
نرگس معصومی مفرد، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بیرجند نیز در این نشست در خصوص همکاریهای آموزشی قول مساعد داد.
سپیده قلندری اسفدن، سردبیر خبرگزاری ایسنا و مدیر اداره هنر و رسانه جهاددانشگاهی خراسانجنوبی نیز با اشاره به ارتباط خوب این رسانه با دانشگاه، یادآور شد: این خبرگزاری میتواند در ارائه دورههای آموزشی تخصصی ویژه دانشجویان و اساتید و همچنین ارتقای سواد رسانهای تعامل ویژه داشته باشد و در واقع با ارائه چهرههای شاخص در رسانه راههای معرفی درست و اصولی را دنبال کند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزلینک مطالب دیگربازسازی پوستلینک مطالب دیگرآیا لیزر موهای زائد خوبه؟ همه چیز در مورد آن
آخرین دیدگاهها