سهم ۵ درصدی مهندسین از صنعت ساختمان در کشور
ایسنا/سمنان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان از برگزاری همایش ملی «فناوریهای نوین و بهینهسازی انرژی با رویکرد تجاری سازی در صنعت ساختمان” به همت سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان خبر داد و گفت: این همایش ملی با حضور بیش از یکهزار نفر از مهندسین و فعالان صنعت ساختمان در دانشگاه سمنان برگزار خواهد شد.
مهدی حکیمی ۱۰ آبان ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: این همایش ملی به مدت سه روز و از ۱۶ لغایت ۱۸ آبان ماه در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه سمنان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه افتتاحیه این همایش چهارشنبه هفته آینده در دانشگاه سمنان برگزار میشود افزود: در حاشیه این همایش ملی چندین دوره آموزشی با حضور فعالان صنعت ساختمان برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان آموزشهای مرتبط با سرفصلهای مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان، رویکردهای نوین در صنعتی سازی ساختمانها و بهینه سازی انرژی و همچنین پر رنگتر شدن نقش مهندسین در صنعت ساختمان و… از جمله دوره های آموزشی پیشبینی شده در این همایش است.
وی ضمن دعوت از تحصیلکردههای رشتههای عمران، معماری، تاسیسات برقی و تاسیسات مکانیکی برای حضور در این همایش ملی تصریح کرد: از سه وزیر مرتبط با حوزه صنعت ساختمان و از جمله وزاری صنعت، معدن و تجارت، راه و شهرسازی و وزیر علوم و تحقیقات برای حضور در این همایش ملی دعوت شده است. ضمن اینکه شخصیتهای علمی و اجرایی برجسته ای از حوزه صنعت ساختمان برای حضور در همایش دعوت شده است.
وی از سازمان نظام مهندسی ساختمان به عنوان یک مجموعه کلان کشوری نام برد و اظهار کرد: بیش از ۶۰۰ هزار مهندس در هفت رشته مرتبط با صنعت ساختمان به عنوان اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان در سطح کشور فعال هستند.
حکیمی از عضویت ۵۰۰۰ مهندس در سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سمنان خبر داد و گفت: حوزه ساخت و ساز در کشور از مشکلاتی رنج میبرد که لزوم بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمانها از جمله آنها است.
این فعال حوزه ساخت و ساز، با بیان اینکه متاسفانه کشور ما از نظر مصرف انرژی جایگاه مناسبی ندارد افزود: کشور ما از نظر سرانه مصرفی انرژی، بیشترین انرژی را در بین کشورهای دنیا مصرف میکند و همین میطلبد که برای بهینه سازی مصرف انرژی اقدامات جدی صورت گیرد.
وی کم توجهی به مقررات مبحث ۱۹ را از دیگر مشکلات حوزه ساختمان سازی در کشورمان نام برد و اظهار کرد: علی رغم اینکه این قانون رسما مصوب و برای اجرا اعلان شده اما به صورت جدی در کشور عملیاتی نشده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان با اشاره به لزوم استفاده از فناوری های نوین در صنعت ساختمان خواستار استفاده از همه ظرفیت های موجود کشور در این حوزه شد.
حکیمی از حل بخشی از این مشکلات و موانع به عنوان یکی از اهداف این همایش ملی نام برد و گفت: متاسفانه اجرای مقررات مبحث ۱۱ نیز که در سال ۱۴۰۰ بازنگری شد نیز به گونه دیگری مغفول مانده است.
وی از صنعت ساختمان به عنوان بزرگترین صنعت کشور بعد از صنعت نفت نام برد و افزود: متاسفانه با وجود جمعیت بالای مهندسین و تحصیلکرده های مرتبط، نقش مهندسین در ساخت و سازهای کشور بسیار ناچیز است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان از نقش کمتر از ۵ درصدی مهندسین در ساخت و سازهای کشور خبر داد و اظهار کرد: به دنبال طرح مشکلاتی از این دست در این همایش ملی هستیم تا نمود جامعه مهندسین به عنوان متخصصان ، در صنعت ساختمان بیشتر شود.
وی اضافه کرد: امروزه شهرها در تمامی کشورهای دنیا در کنار بهرهمندی از فناوریهای نوین در صنعت ساختمان سازی به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و پاک گام برداشته اند تا به میزان قابل توجهی در میزان مصرف انرژی صرفهجویی کنند.
حکیمی با بیان اینکه نگرشی نو و متفاوت در مبحث ۱۹ صورت پذیرفته است اضافه کرد: ساختمانهای مطابق با مبحث ۱۹ می بایستی دارای مقادیر حداقلی و پایینترین رده انرژی باشند و دستیابی به این رده بندی از انرژی الزامی است.
این فعال صنعت ساختمان با بیان اینکه استان سمنان از پتانسیل بالایی در حوزه انرژی های پاک و از جمله انرژی بادی و خورشیدی برخوردار است، گفت: چرا در صنعت ساختمان نباید از این ظرفیت بالا استفاده شود؟.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیمبازسازی پوست
بیشتر بخوانیمآیا لیزر موهای زائد خوبه؟ همه چیز در مورد آن
آخرین دیدگاهها